Contact

Voor al je vragen en opmerkingen!
Circulaire Tuin en TEXNL zijn de initiatiefnemers van dit project. We hebben de kennis over vergroening en textielinzameling gebundeld om tot deze unieke propositie te komen, waar de school, mensen en natuur alleen maar voordelen van hebben. Dankzij de Citylab subsidie hebben wij dit idee daadwerkelijk leven in kunnen blazen. Maar ook na het subsidie traject blijft dezelfde propositie gelden voor de scholen, dat is hoeveel wij hierin geloven :). Hieronder een introductie van Circulaire Tuin en TexNL. Heeft u een vraag of opmerking? Stel hem aan Daniel.

CONTACT
Voor al uw vragen of als u uw school wilt aanmelden is Daniel van Circulaire Tuin bereikbaar via email, telefoon of Whatsapp:

welkom@textieleruitgroenerin.nl
+31621180786

CIRCULAIRE TUIN

Circulaire Tuin is de "groene" krachtbron achter dit project. Circulaire Tuin is in 2019 opgericht door Daniel van der Linden met als doel de hoveniersmarkt circulairder te laten werken. De circulaire economie is altijd onze drijfveer geweest, afval bestaat in onze ogen niet, afval = grondstof. Wij geloven dat als ieder persoon, ieder bedrijf en iedere sector de principes van de circulaire economie zou volgen de wereld een stuk beter af is, zonder dat we er persoonlijk op achteruit gaan.

TEXNL

TEXNL is opgericht in 2017 als onderdeel van een familiebedrijf die sinds 1997 actief is in het inzamelen, verwerken en recyclen van gebruikt textiel. Doel en missie is het efficiënt inzamelen en hoogwaardig (transparant) verwerken van gebruikt textiel in Nederland en voorkomen dat het ongesorteerd over de grens verdwijnt. Ook een verbeterslag voor het recyclen van laagwaardig textiel staat hoog op de agenda. De eigen textielsorteringen in Rotterdam, Ridderkerk en Oud-Beijerland waar TEXNL Group aan levert zijn allemaal VHT (Vereniging Herwinning Textiel) gecertificeerd.

Meedoen?

Meld een school aan via het formulier, dan nemen wij met u contact op.

aanmelden

Nieuwsbrief?

Volg de ontwikkelingen van het project op de voet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.