Groene menukaart

Wilgenhut/tunnel

Kinderen kunnen hun beleving loslaten in en rondom de wilgenteentunnel. Denk aan een theekransje of verstoppertje spelen, maar ook erdoorheen rennen. Het is een levende tunnel die bestaat uit gevlochten wilgenteentakken. Een Wilgenteentunnel is leuk voor jong en oud. Voor de kleinste is de groene tunnel spannend, maar door de open structuur niet eng.

lees meer >
< Terug naar menukaart

Wat gaan we precies doen:

  • Leveren en aanbrengen wilgenstaken, lengte +/- 2.5m
  • Aantal: 5 stuks per m1, uitgaande van +/- 6m1 (12m1 totaal)
  • Staken worden bevestigd d.m.v. natuurlijk bind materiaal
  • Afwerken en inzaaien van situatie

Onderhoud:

Jullie ontvangen een productblad met onderhoudsinstructies. Onderhoud kan ook door _I_dverde gedaan worden. Op hoofdlijnen komt het neer op:

  • 1 keer per jaar terugsnoeien van de wilgenhut/tunnel.
  • Het vlechten van jonge takken terug in de tunnel.

Kinderen kunnen hun beleving loslaten in en rondom de wilgenteentunnel. Denk aan een theekransje,of verstoppertje spelen, maar ook erdoorheen rennen. Het is een levende tunnel die bestaat uit gevlochten wilgenteentakken.

Een Wilgenteentunnel is leuk voor jong en oud. Voor de kleinste is de groene tunnel spannend, maar door de open structuur niet eng.

Een wilgenteenhut prikkelt daarnaast de fantasie en leent zich ervoor om op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld als 'speelkamer’ of om tikkertje in te spelen.

No items found.

Nieuwsbrief?

Volg de ontwikkelingen van het project op de voet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.